Alte programe educationale

Alte programe educationale

Print

ECDL

Permisul european de conducere a computerului (ECDL® – European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit standard de certificare a abilităților de utilizare a computerului, recunoscut la nivel internaţional.

Permisul ECDL nu are limită de valabilitate în timp, competențele digitale fiind certificate pe viață, profilul  ECDL nu expiră şi poate fi dezvoltat continuu pe întreg parcursul vieţii.

Elevii care dețin Permisul ECDL își pot echivala proba de Competențe digitale din cadrul Examenului de Bacalaureat Naţional.

Programa pentru obținerea Permisului ECDL corespunde materiei pe care elevii de liceu o parcurg în cadrul orelor de TIC din programa școlară pentru clasele a IX-a și a X-a.

  • Permisul ECDL PROFIL START BAC se obţine în urma promovării a 4 module fixe obligatorii: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar – Nivelul de competenţă digitală pe diploma de Bacalaureat va fi “utilizator avansat”
  • Permisul ECDL PROFIL BAC se obţine în urma promovării a 6 module fixe obligatorii: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar, Baze de date, Prezentări – Nivelul de competenţă digitală pe diploma de Bacalaureat va fi utilizator experimentat

Vă puteţi înscrie în programul ECDL în orice moment. Informatii la laboratorul de info/ email: czabor@yahoo.com –  persoana de contact prof.info. Czabor Noemi, examinator ECDL

Pretul si perioada de obținere a unei certificări ECDL depinde de tipul de certificare ales. Candidații nu au obligația de a urma un curs de pregătire anterior examenului. După promovarea tuturor examenelor aferente tipului de certificare ECDL ales, candidatul primeste Permisul ECDL corespunzător.

Cambridge Young

Cambridge Young Learners

ANUNT PREMIERE

INVITATIE

 

 

2021-2022 Preparation Centre Certificate